România VOTEAZĂ

- VOT 2.0 -

Primul pas în calea schimbării situației actuale o reprezintă votul și chiar dacă mulți dintre noi afirmă dezarmați că 1 vot nu contează, acest lucru este fals. 1 singur vot contează!

1 vot contează și poate face diferența! Această afirmație nu e o metaforă, este o realitate, și alături vom descoperi că fiecare vot pe care îl oferim are o greutate aparte. Un vot poate decide o majoritate politică, poate trimite în parlament un deputat sau un senator, poate elimina un consilier local ori județean din lista finală de aleși locali sau poate chiar determină alegerea unui primar.

Redescoperă VOTUL

Vot 2.0 este o un proiect menită să ajute cetățenii să redescopere valoarea votului lor, este acea inițiativă care refuză să accepte ideile preconcepute precum „toți sunt la fel”, „un singur vot NU contează”, „votul meu nu face diferența”…

Vot 2.0 ne ajută să redescoperim puterea determinării propriului nostru viitor! Votul poate să schimbe viitorului tău, al meu, al nostru, al tuturor! Este responsabilitatea noastră să înțelegem această realitate, este responsabilitatea noastră să ne asumăm viitorul, este responsabilitatea noastră să ne implicăm, fiindcă doar așa vom schimba în bine țara și comunitatea în care trăim.

VOTUL este doar primul pas într-un lung drum al schimbării

Vot 2.0 nu este un simplu material informativ, este un organism viu, care vrea să trezească dorința cetățenilor de a se implica în activitatea de zi cu zi a comunității în care trăiesc, să îi facă pe oameni să sesizeze problemele existente, să cunoască mecanismele prin care problemele pot fi remediate și cum factorii de decizie nu sunt nimic altceva decât niște simpli reprezentanți temporari ai intereselor comunităților pe care le reprezintă.

Vreau să fii alături de Vot 2.0, vreau să fii implicat, vreau să fii preocupat și vreau să fii conștient, conștient de faptul că primul pas spre schimbarea reală a viitorului țării îl reprezintă votul. VOTEAZĂ!