Care e școala mea de cartier?

Școala de cartier rămâne pentru foarte mulți părinți opțiunea principală în ceea ce privește parcursul academic al copiilor lor.

Alegerea școlii gimnaziale la care merg copiii noștri nu este de cele mai multe ori un proces complicat fiindcă se mergea la școala din cartier, dar, în ziua de astăzi această soluție nu mai este pe placul tuturor părinților, aceștia în mod natural dorindu-și să își educe copiii la cele mai bune școli. Școala de cartier rămâne însă pentru foarte mulți părinți și copii opțiunea principală.

Mai jos vreau să vă ofer posibilitatea să vedeți voi singur unde sunt poziționate geografic școlile din comunitatea noastră și să vedeți ce opțiuni aveți cu privire la alegerea școlii la care urmează să meargă copilul vostru.

Totodată nu uitați să parcurgeți și lista cuprinzând performanțele școlare ale unităților de învățământ din Sectorul 1. Scolile din Sector 1 TOP

În ceea ce privește harta de mai jos, puteți să o parcurgeți direct în această fereastră sau dacă vă este mai facil apăsați pătratul discontinuu din colțul dreapta sus pentru a se deschide harta într-un tab separat. În partea stângă a harții aveți un al buton care vă poate fi de folos, apăsându-l puteți selecta direct școala dorită sau cartierul în care locuiți și să rafinați căutarea.

Nu uitați, harta de mai jos cuprinde școlile gimnaziale „clasice” sau liceele/colegiile care oferă programe gimnaziale.